Skip to main content
BADRUM

Arkitekt för exklusiva kök och badrum

Ett badrums harmoni är dess helhet. Att se alla möjligheter och ha överblicken om vad som finns i form av material, utrustning, tekniska lösningar m.m. kräver stor kunskap. Däremot har våra kunder ofta en uppfattning om hur man vill uppleva sitt badrum. Vi på GEM Studio är arkitekter som specialiserat oss på att designa badrum med personliga lösningar tillsammans med våra kunder. Vi har överblicken och kunskapen för att skapa harmonin.

Det mesta går att förverkliga om man utnyttjar sina utrymmen väl. För att förstärka känsla och funktion är även ljussättningen av stor betydelse för helheten. Detta och mycket annat som gäller planering och design av badrum har vi under våra år som arkitekter lagt ner mycket tid på att utveckla och genomföra åt våra kunder. Vi anser idag att vi har stor erfarenhet och kunskap om vad som fungerar bra och att vi kan skapa unika och personliga lösningar.

Träffa oss i vår utställning innan du bestämmer dig för ditt nya badrum. I vår studio kan du botanisera ibland kända varumärken, olika designriktningar samt våra egentillverkade kök och badrumsinredningar. Som arkitekter hjälper vi dig med såväl design och planlösningar av kök och badrum, som med produktval, entreprenad och snickerier.

Vi har kunskapen och vi skapar helheten. Tillsammans förvandlar vi dina idéer till ett verkligt badrum.

Se våra referenser

Några av våra samarbetspartners

Dornbracht
Vola
Hansgrohe
Sanova
Catalano
Geberit

Keuco
Purus
Ire
Corian
Ljus i Hus
Corona Design

GEM Studio realiserar dina drömmar