Skip to main content
KÖK

Arkitekt för exklusiva kök och badrum.

I ett genomtänkt planerat, väl designat och rätt utrustat kök finns alla möjligheter att laga goda måltider och känna harmoni och gemenskap med familj och vänner. Det kräver dock att man är noga i val av material och utrustning. Det är oftare lätt att falla för vackra bilder och beskrivningar i broschyrer både vad gäller inredningar och teknisk utrustning, men material och tekniska lösningar är inte enbart en fråga om utseende.

Både funktion och kvalitet i utförandet skall stå pall för en ganska omild behandling under lång tid utan att försämras. Det som kanske från början kan uppfattas som en ekonomiskt fördelaktig lösning kan ibland visa sig bli en dyrbar erfarenhet efter några år. Ett kök slits mer än övriga utrymmen i hemmet och är också det dyraste rummet att inreda. Det är därför viktigt att vara noggrann när man planerar ombyggnad eller nybyggnad av sitt kök. För oss är det viktigt att tillsammans med våra kunder välja material och fungerande teknik som svarar mot de krav och funktioner man vill ha.

Se våra referenser
MODERNA KÖK

Skräddarsydda kök för samtid och framtid

Det finns idag för den som är intresserad av matlagning och sin köksmiljö, möjligheter att välja och skapa verkligt personliga lösningar.Vår uppgift är bland annat att ha överblick och kunskap om vad som kan passa för olika önskemål och behov och se till att allt kommer att fungera på ett sätt som beställaren önskar. Då vi som arkitekter specialiserat oss på planering och design av kök, har vi också skaffat oss en gedigen erfarenhet om vad som fungerar och vad som inte gör det.

Kontakt

GEM Studio realiserar dina drömmar